Po necelém roce vychází druhá kuchařka Těhotnýho kuchaře, kterého na podzim 2023 sleduje přes 1,3 milionu fanoušků napříč sociálními sítěmi. Znovu obsahuje 77 receptů, tentokrát s ještě peprnějším komentářem. Formát knihy zůstal zachován... Zobraziť viac
Obsah: Teľací perkelt Zapečený perkelt Hovädzý perkelt Vajecný perkelt Srnčí perkelt Teľací paprikáš s... Zobraziť viac
Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám... Zobraziť viac
Obsah: Fazľlový guláš Zeleninovo-šafránová rybacia polievka Estragónová ragú polievka Zeleninová polievka s morčacími... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných a obľúbenejších surovín ako kuracie prsia, losos, vajcia,.. Zobraziť viac
Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční Zobraziť viac
„Vedeli to v minulosti už naše staré mamy. Polievka je grunt. Žiaľ, vďaka trendu fast foodu hlboké taniere v kuchyniach nadlho zostali prázdne, a my sa čudujeme, prečo máme na sebe viac tuku a v sebe viac nervozity... Zobraziť viac
Čerstvá novinka z edice Apetit plná těch nejlepších receptů na polévky vychází 24. 9. 2020. Název téhle kuchařky říká, že polévka je základ. A má pravdu. Polévka je jedním ze základních kamenů slavnostních menu... Zobraziť viac
210 nových receptov z bežne dostupných ingrediencií - zdravé inšpirácie od raňajok po večeru -okrem receptov od raňajok po večeru v knihe nájdete aj slané chuťovky a sladké pokušenia -nutričné hodnoty pri každom recepte na celé množstvo a jednu porciu.. Zobraziť viac
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac
Knedle: Žemlové knedle; Zemiakové knedle; Kysnuté knedle; Mäsové knedličky; Plnené knedle; Halušky; Ovocné knedle; ... Zobraziť viac
Chuť, tradícia a terroir najlepšie remeselne vyrábaných syrov sveta v jednej knihe, v ktorej sa vám prihovorí aj Jamie Oliver. Zobraziť viac
Poskytne vám nápady ze surovin, kterými plníte nákupní košíky týden co týden a pak z nich dokola vaříte pár receptů. Jamie vás ale vyzbrojí novými oblíbenci, co dobře fungují! Seznamy surovin na jídla od jedné po šest osob jsou krátké. Najdete tu pokrmy.. Zobraziť viac
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
352 receptů na polévky české, slovenské francouzské, italské, rakouské, německé anglické, maďarské, ruské , švédské, norské, španělské, balkánské i čínské. Zobraziť viac
Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky. Zobraziť viac
"V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne..." Zobraziť viac
Už naše babičky říkávaly, že polévka je grunt. A nejlepší ze všeho je domácí. Jenže co s tím, když nemáme čas? A po pravdě řečeno, klasické polévky - bramboračka... Zobraziť viac