Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi... Zobraziť viac
Či už máte chuť dať si na raňajky čerstvo upečený peceň, alebo si pripraviť maškrtu k čaju, publikácia Chlieb poskytuje recepty na každú príležitosť od neodolateľných bagiet plnených hubami na cesnaku po jednoduché každodenné obľúbené pokrmy... Zobraziť viac
Cestoviny sú súčasťou jedálnička už od čias antického Ríma. V súčasnosti sú však oveľa obľúbenejšie než kedykoľvek predtým, či už ide o úžasnú rozmanitosť talianskych cestovinových špecialít, alebo o ázijské cestovinové jedlá... Zobraziť viac
Knižka obsahuje 500 chutných receptov na prípravu pizze, rôznych placiek aj posúchov. Výber klasických pízz z celého sveta vrátane talianskych calzone, ale aj indických chlebov, amerických bochníkov, mexických tortíll či francúzskych fougasse... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Prečo máme tak radi muffiny? Okrem toho, že sú v móde, aj preto, že sa dajú ľahko pripraviť, hodia sa na raňajky, desiatu, niektoré mäsité obmeny aj ako druhý chod, potom sú výborné k popoludňajšej káve, čaju, či na výlety... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha pre všetkých tých, ktorí chcú vyčariť jednoduché lákavé a chutné pohostenie... Zobraziť viac
Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Výber tých najlepších nátierok... Zobraziť viac
Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej... Zobraziť viac
Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva... Zobraziť viac
Napíšte si svoje obľúbené recepty z kvásku tak, ako sa páči vám. Doplňte ich o kresby, či náčrty postupu či obohaťte o rôzne poznámky a vylepšenia k receptu. V zápisníku navyše nájdete vytlačených aj 15 najvyhľadávanejších receptov z kvásku... Zobraziť viac
Kniha má 100 plnofarebných strán, je ilustrovaná originálnymi fotografiami hotových upečených chlebov a plnofarebnú obálku, je to 1. vydanie a vyšla v náklade 5000 ks... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Cestoviny prinášajú ľuďom radosť! Či sa pustíte do jednoduchého receptu, alebo zvolíte zložitejší postup, budete ich podávať ako predjedlo, v polievke, ako hlavné jedlo, či dokonca ako dezert, vždy nimi zapôsobíte... Zobraziť viac
Slané cesto je ideálnym materiálom na modelovanie pre deti: cenovo výhodný, dá sa rýchlo vlastnoručne pripraviť a ľahko sa s ním pracuje. Ponúka sa veľa možností tvorenia - miesiť, modelovať, vykrajovať alebo krájať i lisovať pomocou lisu na... Zobraziť viac
Studené jedlá sú neodmysliteľnou súčasťou rýchleho občerstvenia v našej uponáhľanej dobe, ale aj vítaná zmena pri posedeniach. Knižka sa týka studenej kuchyne, to neznamená, že sa v nej nebude variť, smažiť či piecť... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha, ktorá je celá venovaná jedlám z cestovín... Zobraziť viac