Studené jedlá sú neodmysliteľnou súčasťou rýchleho občerstvenia v našej uponáhľanej dobe, ale aj vítaná zmena pri posedeniach. Knižka sa týka studenej kuchyne, to neznamená, že sa v nej nebude variť, smažiť či piecť, pretože takto pripravené jedlá, hoci sa podávajú studené, majú dlhšiu trvácnosť ak ich pripravujeme do zásoby. Recepty na takéto jedlá v našej knižke oceníte vo chvíľach, keď ste sami postavení pred hotovú vec: urobiť rýchle, ale aj chutné a príjemné pohostenie.
Rok vydania:
2002Rozmer:
215×305 mmPočet strán:
200Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Aktuell
Obchodný názov: AKTUELL vydavateľstvo, s.r.o.Adresa: Vazovova 15 811 07 Bratislava-Staré Mesto Slovenská republikaE-mail: aktuell@aktuell.sk