Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kuchárske knihy

Našli sme 19 titulov

Pečie celé Slovensko 2

Pečie celé Slovensko 2

, Media RTVS (2023)
100 vybraných receptov z 2. série

Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
26,90€

Vianočné Kváskovanie

Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
23,90€
22,70€

Nová kuchárska kniha

Nová kuchárska kniha

Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,90€

Coolinári v kuchyni

Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,90€
14,50€

Recepty CVR 1 Jar/Leto

, Centrum vzdelávania rodiny (2021)
Ako uvariť chutne a zároveň zdravo.

Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
27,90€
21,90€

Tinkine sviatočné recepty

Tinkine sviatočné recepty

Tinka Karmažín, Neografia (2022)
Vianoce, Silvester, Fašiangy, Veľká noc

Zozbierala som do nej všetky vaše najobľúbenejšie recepty z mojej stránky a prezradím vám recepty na dobroty môjho detstva, ktoré som získala zo zápisníkov mojich babičiek, mojej mamičky a mojej svokričky a od ďalších milých ľudí, ktorí mi ich ochotne... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
47,80€

Rok za stolom

Jemnučké tekvicové sušienky v upršané októbrové ráno, broskyňový ľadový čaj na letný piknik v záhrade alebo horúca miska šošovicového curry, ktorá zahreje v chladný zimný večer. Rok v kuchyni ponúka sezónne recepty, ktoré... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
22,00€
16,20€

Recepty CVR 2 Jeseň/Zima

, Centrum vzdelávania rodiny (2021)
Ako uvariť chutne a zároveň zdravo.

Predstavujeme vám druhú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jeseň a zimu, zoradených do... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
27,90€
21,90€

Pečie celé Slovensko

Pečie celé Slovensko

, Media RTVS (2022)
100 vybraných receptov z 1. série

100 najlepších a najzaujímavejších receptov z obľúbenej televíznej relácie Pečie celé Slovensko s detailným návodom na pečenie vás naučí piecť sladké aj slané pochúťky. Prekvapte svojich blízkych kuchárskym majstrovstvom, inšpirujte sa... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
26,90€

Evolutions in Bread

If you want to craft artisan pan breads and rustic Dutch oven loaves at home with professional, consistent results, this is the book for you. Think crispy, crackly crusts and soft, airy interiors, just like from your favorite artisan bakery... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 9 dní.
40,50€
30,00€

Nová kuchárska kniha

Nová kuchárska kniha

OZ KUL-TUR Zvolen vydáva po reprinte monografie DETVA z roku 1905, v poradí už druhú knihu ako faksimile - teda v podobe, ako vyšla v pôvodnom vydaní. Nová kuchárska kniha Terézie Vansovej, uzrela svetlo sveta prvý raz v roku 1914. V rámci vtedajšieho. Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,00€

Anna Olson's Baking Wisdom

Anna Olson, Random House (2023)
The Complete Guide: Everything You Need to Know to Make You a Better Baker (with 150+ Recipes)

Inside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill levels... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
45,95€
36,50€

The Perfect Loaf

Maurizio Leo, Clarkson Potter (2022)
The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book

A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
45,95€
37,29€

French Boulangerie

, Flammarion (2024)
Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
38,95€
30,50€

Slow Rise

Robert Penn, Penguin Books (2022)
A Bread-Making Adventure

A tale of rediscovery and a celebration of the everyday miracle of homemade bread, from the bestselling author of The Man Who Made Things Out of TreesOver the course of a year, Robert Penn learns how to plant, harvest, thresh and mill his own wheat... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,50€
11,00€

Bread and How to Eat It

This is a book about bread: how to make it and how to eat it at every stage of its life cycle—from the James Beard Award-nominated owner of cult-favorite bakery Bread & Salt... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
36,50€
32,85€

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
129,00€
119,80€

Slow Rise

Slow Rise

Robert Penn, Particular Books (2021)
A Bread-Making Adventure

A tale of rediscovery and a celebration of the everyday miracle of homemade breadOver the course of a year, Robert Penn learns how to plant, harvest, thresh and mill his own wheat, in order to bake bread for his family... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
21,50€

Patisserie

Patisserie

Christophe Felder, Rizzoli Universe (2013)
Mastering the Fundamentals of French Pastry

Rizzoli International Publications: All the classic French pastries made accessible for the home cook, with 3,200... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
55,00€