Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac
Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova... Zobraziť viac
Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac
Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných a obľúbenejších surovín ako kuracie prsia, losos, vajcia,.. Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Zemiaky patria k najrozšírenejším druhom potravín a pri varení by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Môžeme ich variť, opekať, smažiť, piecť... Výborné sú v polievkach, šalátoch, predjedlách, ako príloha k hlavnému jedlu, ale i samostatne... Zobraziť viac
Zemiaky tvoria neoddeliteľnú súčasť vyváženého stravovania a vďaka svojim vlastnostiam sú asi najuniverzálnejšie používanou potravinou... Zobraziť viac
Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane... Zobraziť viac
Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá... Zobraziť viac
Najobsiahlejšia edícia kuchárskych kníh na Slovensku pokračuje! V poradí už v 31. dieli Receptov zo života sa vydavateľ na základe listov čitateľov časopisu Život zameral na tú hádam najzákladnejšiu surovinu... Zobraziť viac
Zemiaky patria k najrozšírenejším druhom potravín a pri varení by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Môžeme ich variť, opekať, smažiť, piecť... Výborné sú v polievkach, šalátoch, predjedlách, ako príloha k hlavnému jedlu, ale i samostatne... Zobraziť viac
Zozbierala som do nej všetky vaše najobľúbenejšie recepty z mojej stránky a prezradím vám recepty na dobroty môjho detstva, ktoré som získala zo zápisníkov mojich babičiek, mojej mamičky a mojej svokričky a od ďalších milých ľudí, ktorí mi ich ochotne... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Jemnučké tekvicové sušienky v upršané októbrové ráno, broskyňový ľadový čaj na letný piknik v záhrade alebo horúca miska šošovicového curry, ktorá zahreje v chladný zimný večer. Rok v kuchyni ponúka sezónne recepty, ktoré... Zobraziť viac
A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52... Zobraziť viac
Ďalšia kuchárska knižka z edície Receptár na každý deň, ktorá ponúka recepty na rýchle a chutné jedla. Receptár je stály zdroj nápadov na prípravu jedál zo zemiakov či už predjedál, alebo hlavných jedál... Zobraziť viac
Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova... Zobraziť viac
Zozbierala som do nej všetky vaše najobľúbenejšie recepty z mojej stránky a prezradím vám recepty na dobroty môjho detstva, ktoré som získala zo zápisníkov mojich babičiek, mojej mamičky a mojej svokričky a od ďalších milých ľudí, ktorí mi ich ochotne... Zobraziť viac