Radostné varenie je kulinárska kniha so stovkami receptov obohatená citátmi z diel majstrov slova našej a svetovej... Zobraziť viac
Základné pravidlá grilovania, recepty vhodné na slávnostné príležitosti, úprava pokrmov, klasické steaky, rebierka, ryby,... Zobraziť viac
Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb... Zobraziť viac
Limonády z čerstvého ovocia dochutené citrónom, cukrom, medom či aromatickými bylinkami. Sirupy ako od babičky z čerstvého ovocia zo záhrady. Niekoho očarí vôňa levandule, inému poskočí srdce pri exotickom ovocí, ďalší zbožňuje... Zobraziť viac
Kalorický sprievodca v prvom rade nie je o klasickom rátaní kalórií podľa tabuliek. Je to extrakt všetkých potrebných praktických a nutných informácií k tomu aby ste procesu chudnutia či optimálneho prijímania kalórií rozumeli lepšie... Zobraziť viac
Naučte sa grilovať na otvorenom ohni kotlety, steaky, rebierka, hydinu a ryby, vyberiete k nim najlepšiu prílohu z množstva... Zobraziť viac
Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie... Zobraziť viac
Všeobecná časť tejto publikácie pri každom druhu lesného ovocia čitateľa dostatočne informuje o nárokoch, základoch... Zobraziť viac
Najobľúbenejšia kuchárka nášho vydavateľstva vychádza v neuveriteľnej 11. dotlači. Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, ... Zobraziť viac
Grilovanie od A po Z, návody, ako najlepšie využiť rôzne typy grilov, marinády, zaujímavé omáčky, grilované dezerty.... Zobraziť viac
Grilovanie je udalosť pre labužníkov pod šírym nebom, oslava pre mladých i starých. Prináša radosť a pôžitok - a to hosťom... Zobraziť viac
Metóda prípravy jedla vo woku je v orientálnej kuchyni základná a jedinečná. Predstavuje rýchle, zdravé, chutné a pestré... Zobraziť viac
Grilovanie sa v ostatnom čase stáva módnou záležitosťou. Ľudia chodia čoraz častejšie grilovať do prírody, no grilovanými... Zobraziť viac
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej... Zobraziť viac
Výhodou grilovaných pokrmov je ich jednoduchá a rýchla príprava. Nielen lahodné pokrmy, ale aj zábava s príjemnou... Zobraziť viac
Grilovanie - či už doma, v kuchyni alebo vonku v prírode, je vždy výnimočným kulinárskym, a v neposlednom rade, aj príjemným... Zobraziť viac
Cestoviny Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu... Zobraziť viac
Najnovšia kuchárska knižka "Konzervujeme ovocie a zeleninu" Vám poskytne veľa cenných a odborných rád pri konzervovaní... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia,... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa... Zobraziť viac