Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti

Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej...


🍎 Vypredané
1,63€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovateľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 8096701353 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 108 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách