Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Uvidíte, ako vyzerá správne vyšľahaný bielok, ako pripravovať striekané pečivo, ako zdobiť torty polevami alebo ako sa robia plnené šatôčky z lístkového cesta. Spoznáte podrobné a presné postupy, ktoré vás krok za krokom prevedú tajomstvami pečenia. Ľahko Zobraziť viac
Darčekový box obsahuje 5 kníh s tematikou zdravého varenia. Zobraziť viac
Darčekový box obsahuje 5 kníh s tematikou zdravého varenia. Zobraziť viac
90 tradičných sviatočných receptov pripravených v ich zdravšej verzii z bežne dostupných ingrediencií... Zobraziť viac
Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným... Zobraziť viac
Poďme si spolu užiť vianočný čas. Začneme adventom a budeme pokračovať až do Silvestra! Známa česká foodblogerka Coolinárka spojila svoje recepty a návody na výzdobu interiéru aj exteriéru s ďalšími... Zobraziť viac
210 nových receptov z bežne dostupných ingrediencií - zdravé inšpirácie od raňajok po večeru -okrem receptov od raňajok po večeru v knihe nájdete aj slané chuťovky a sladké pokušenia -nutričné hodnoty pri každom recepte na celé množstvo a jednu porciu.. Zobraziť viac
90 tradičných sviatočných receptov pripravených v ich zdravšej verzii z bežne dostupných ingrediencií... Zobraziť viac
Zbierka originálnych dezertov, ktoré síce chutia a vyzerajú hriešne, no sú tajne zdravé a FIT. Každý si chce zamaškrtiť a zároveň nepriberať - a s týmto ti pomôžeme práve my... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom, nápojom a zaváraninám... Zobraziť viac
Kniha obsahuje vyše 350 receptov na rôzne druhy chutného pečiva - sladké i slané koláče, chleby, chlebíčky, sušienky, torty a drobné pečivo. Jednoduché a zrozumiteľné návody budú vyhovovať aj začínajúcich gazdinkám. Zobraziť viac
Sladká, horká, tekutá, hustá, krehká i pevná: čokoláda je pravé jedlo bohov. Vždy bola predmetom kultu a ľudia si ju vysoko cenia od jej objavenia až dodnes. Svoju lahodnú chuť prepožičiava celému radu maškŕt pripravených rôznymi spôsobmi... Zobraziť viac
Uvidíte, ako vyzerá správne vyšľahaný bielok, ako pripravovať striekané pečivo, ako zdobiť torty polevami alebo ako sa robia plnené šatôčky z lístkového cesta. Spoznáte podrobné a presné postupy, ktoré vás krok za krokom prevedú tajomstvami pečenia. Ľahko Zobraziť viac
1001 klasických receptov z celého sveta Kniha oplýva množstvom receptov a praktických rád... Zobraziť viac
Odhaľte silu zŕn vďaka 150 receptom na svieže a originálne jedlá. Všestranne použiteľné zrná sa ako potrava využívali už pred tisíckami rokov. Dnes ich objavujeme znovu ako malé klenoty s výnimočnou nutričnou hodnotu, bohaté na bielkoviny a vitamíny... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom... Zobraziť viac