Obsah: Vyprážané kura Vyprážané mäso v netradičnom cestíčku Vyprážané kuracie prsia s opekanými zemiakmi Vyprážaný... Zobraziť viac
Z obsahu Bagel Bavorské žemle Croissant Briošky Taštičky plnené čokoládovým krémom Vankúšiky plnené slivkovým lekvárom... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné... Zobraziť viac
Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s... Zobraziť viac
Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje Zobraziť viac
Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás... Zobraziť viac
Napíšte si svoje obľúbené recepty z kvásku tak, ako sa páči vám. Doplňte ich o kresby, či náčrty postupu či obohaťte o rôzne poznámky a vylepšenia k receptu. V zápisníku navyše nájdete vytlačených aj 15 najvyhľadávanejších receptov z kvásku... Zobraziť viac
Pravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením... Zobraziť viac
V súčasnosti nájdete v obchodoch širokú ponuku slaných dobrôt, ak však túžite po domácich chutiach a máte trošku času, za... Zobraziť viac
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení... Zobraziť viac
Nie je ťažké predvídať, že túto knihu budú milovníci chleba a kysnutého cesta za krátko listovať ako svoju bibliu. A to nie... Zobraziť viac
210 nových receptov z bežne dostupných ingrediencií - zdravé inšpirácie od raňajok po večeru -okrem receptov od raňajok po večeru v knihe nájdete aj slané chuťovky a sladké pokušenia -nutričné hodnoty pri každom recepte na celé množstvo a jednu porciu.. Zobraziť viac
Po prvej knižke receptov Moje sladké radosti prichádza známa a obľúbená televízna moderátorka Katka Brychtová s pokračovaním. Tentoraz ponúka aj niekoľko návodov, ako byť šťastný, a prezradí, čo robí šťastnou ju. A nie je to vždy len sladké... Zobraziť viac
Sú malé a neodolateľné – tieto sladké a pikantné minikoláčiky a minichuťovky nielenže skvele chutia, ale tiež výborne... Zobraziť viac
Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac