Pravděpodobně málokdo by předpokládal, že se v první Československé republice v polovině dvacátých let vyprodukovalo až 18,5... Zobraziť viac
Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch sa dočkala svojho druhého, rozšíreného vydania. Autor v nej odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete... Zobraziť viac
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii... Zobraziť viac
Publikácia zahŕňa kompletnú problematiku potravinového kódexu... Zobraziť viac
Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme... Zobraziť viac
One of the New York Times Book Review's Ten Best Books of the Year Winner of the James Beard Award Author of How to Change Your Mind and the #1 New York Times Bestsellers In Defense of Food and Food RulesWhat should we have for dinner? Ten years ago,... Zobraziť viac
Publikace se věnuje problematice proměny významného odvětví potravinářství - pivovarnictví. Na příkladu průmyslového Ostravska sleduje proces zprůmyslnění... Zobraziť viac
Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii potravín rastlinného aj živočíšneho pôvodu... Zobraziť viac