Májová knižná akcia už od 1,90 €, klikni tu =>

Knihy o potravinárstve

Našli sme 28 titulov

Cukrovarnický průmysl

Cukrovarnický průmysl

Jakub Drábek, Tomáš Halama (2018)
jako opomíjený aktér mezinárodního obchodu v meziválečném období

Pravděpodobně málokdo by předpokládal, že se v první Československé republice v polovině dvacátých let vyprodukovalo až 18,5... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
14,10€

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch

Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch sa dočkala svojho druhého, rozšíreného vydania. Autor v nej odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
14,99€

Riziká pri produkcii potravín

Riziká pri produkcii potravín

Mária Angelovičová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2016)
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných...

Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,00€

Potravinový kódex - kontaminanty, rezídua a prídavné látky

Potravinový kódex - kontaminanty, rezídua a prídavné látky

, Epos (2006)

Publikácia zahŕňa kompletnú problematiku potravinového kódexu... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,80€

Skryté nebezpečenstvo zdravých potravín

Skryté nebezpečenstvo zdravých potravín

Steven R. Gundry, Grada (2020)
Prečo je „zdravá“ strava príčinou chorôb a nadváhy

Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,99€

The Omnivore's Dilemma

One of the New York Times Book Review's Ten Best Books of the Year Winner of the James Beard Award Author of How to Change Your Mind and the #1 New York Times Bestsellers In Defense of Food and Food RulesWhat should we have for dinner? Ten years ago,... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
16,00€
14,40€

Ostravské pivovarnictví v éře kapitalismu

Ostravské pivovarnictví v éře kapitalismu

Radoslav Daněk, Ostravská univerzita (2014)
Přeměna tradiční řemeslné malovýroby v moderní průmyslovou velkovýrobu (1830-1948)

Publikace se věnuje problematice proměny významného odvětví potravinářství - pivovarnictví. Na příkladu průmyslového Ostravska sleduje proces zprůmyslnění... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,96€

Riziká pri produkcii potravín

Riziká pri produkcii potravín

Mária Angelovičová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2013)
Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii...

Kniha sa venuje aktuálnym rizikám pri produkcii biopotravín. Analyzuje a tiež hodnotí rizikové faktory pri produkcii potravín rastlinného aj živočíšneho pôvodu... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,00€