Hlavné zásady oddelenej stravy spočívajú v rozdelení stravy na dve hlavné skupiny a dve podskupiny... Zobraziť viac
Jedna z najžiadanejších kuchárskych kníh nielen Knižného centra vychádza s novou obálkou a v tvrdej väzbe... Zobraziť viac
Aj Vás trápi, že neviete čo narýchlo ukuchtiť doma tým svojím papkáčom? Ponúkame Vám recepty na rýchle večere alebo zázraky na panvici od Jany Horeckej. Autorka vybrala do knihy predovšetkým také recepty, ktoré nielenže sú kvalitné a rozmanité, ... Zobraziť viac
Knida dobrých receptov Zobraziť viac
Množstvo skvelých receptov na tradičné i nezvyčajnejšie šaláty zo zeleniny, s mäsom alebo rybami, ryžou či cestovinami ako aj na syrové a chutné ovocné šaláty... Zobraziť viac
Výber tých najlepších nátierok... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Veľká farebná kuchárka. Zobraziť viac
Recepty na rôzne príležitosti - od jednoduchých rodinných jedál až po nové nápady na oslavy rozličného druhu. Zobraziť viac
Zásady delenia stravy sú mimoriadne populárne práve tým, že umožňujú jesť takmer všetko. Záleží iba na správnom usporiadaní jedálneho lístka... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných aj morských rýb... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Z tejto ponuky receptov na polievky si vyberie každý - či mäsové alebo bezmäsové polievky, zeleninové, s použitím strukovín alebo ovocné, tradičné aj menej obvyklé ako čínske polievky alebo polievky varené vo woku... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných aj morských rýb... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Nátierky sú mimoriadne vďačným pokrmom a pochúťkou. Ich príprava je zväčša nenáročná a rýchla... Zobraziť viac
Veľká farebná kuchárka. Zobraziť viac
Hlavné zásady oddelenej stravy spočívajú v rozdelení stravy na dve hlavné skupiny a dve podskupiny... Zobraziť viac