Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Dokonalé fotografie vtáčích pier zoradené podľa farebných odtieňov. Našli ste na prechádzke perá a zaujíma vás, ktorým vtákom patria? Vďaka tejto knižke sa vám ich podarí určiť rýchlo a jednoducho. - Vtáčie perá sú zoradené p Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Nový rok priniesol nové, tretie pokračovanie Hladná furt. Moja Hladná furt 3 alebo aj 2 v 1. Iná a pre mňa špeciálna. A prečo teda Hladná furt 2 v 1? V skratke, lebo som jednoducho jeden nerozhodný šibnutý blíženec. :) ... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole... Zobraziť viac
Nádherná bohato ilustrovaná kniha zo sveta včiel a včelárov vám ukáže, ako si náš najväčší symbol usilovnosti nažíva vo svojom magickom kráľovstve. Naučíte sa všetko o stavbe... Zobraziť viac
Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné... Zobraziť viac
Držíte v ruke knihu mojoch obľúbených receptov. Je interaktívna a vďaka QR kódom máte ku každému z receptov aj videopostup, lebo verím , že niekedy je lepšie raz vidieť ako trikrát čítať. Odporúčam knižku konzumovať takto... Zobraziť viac
Keď začne Vilo Habo variť, lietajú všade naokolo ruky, nohy, panvice a vtipné výroky. Z každého varenia urobí nezabudnuteľnú šou, ktorú zaklincuje fantastickým jedlom. A aké jedlá varí Vilo Habo najradšej? Predsa tie, ktoré nájdete v jeho vlastnej... Zobraziť viac
Zábavná séria s nálepkami pre deti, ktorá im v dvojjazyčných textoch priblíži cudzie krajiny... Zobraziť viac
Upečte si chutný medovníkový Rokfort, syrovú Zúrivú vŕbu či chlebové čarovné prútiky! Kniha Harry Potter: Oficiálna kniha receptov je inšpirovaná filmami a zaslúži si svoje miesto ... Zobraziť viac
Táto veselá knižka so skvelými ilustráciami poteší každého psíčkara. Naučí vás rozpoznať a chápať jemné náznaky, ktorými vaši psí kamaráti dávajú v rôzných situáciách najavo, ako sa cítia... Zobraziť viac
Každý milovník psov pozná ten pocit. Dotyk psieho ňufáka, ich sálajúce teplo, keď nám ležia pri nohách, aj ich kňučanie, keď chcú vyskočiť na našu posteľ. Naozaj sa zdá, že nás naše psy milujú, hoci to vedci roky odmietajú... Zobraziť viac
Mimoriadne encyklopedické dielo predných českých a slovenských poľovníkov, zoológov a fotografov. Zobraziť viac
Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli omezování. Je to též... Zobraziť viac
Publikácia pre všetkých majiteľov štvornohých miláčikov, ktorí chcú vedieť, ako vychovať poslušného a spokojného psa a ako sa oňho správne starať. Uznávaná cvičiteľka psov Kyra Sundance predstavuje pozitívne výcvikové metódy, vď Zobraziť viac
Slovensko je aj vďaka veľkému množstvu operencov veľmi pestrofarebnou krajinou a ponúka množstvo prírodných zákutí s najrôznejšími vtáčími druhmi. Kniha Vtáčie územia je putovaním po slovenskej prírodnej krajine so zameraním... Zobraziť viac
V súčasnosti asi v Českej republike nenájdete trénera, ktorý by k pozitívnym metódam výcviku vedel povedať viac ako RNDr. František Šusta, PhD. Medzinárodne uznávaný tréner zvierat, ovenčený množstvom ocenení, má totiž okrem súkromnej kynologickej... Zobraziť viac
Každá doba si od človeka vyžaduje určité znalosti - v staroveku to bola znalosť napichávania nepriateľa na meč, v stredoveku znalosť pečenia bosoriek do chrumkava a v novoveku je to znalosť lámania angličtiny. Ponúkmae vám niečo viac - zábavu a životné... Zobraziť viac