Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť.
Okolo 400 receptov patriacich ku skutočnej klasike na národné a medzinárodné špeciality. Všetky postupy sú precízne a veľakrát vyskúšané.
Široký výber sladkých aj pikantných pochúťok: múčnikov, koláčov, tort, vianočného a čajového pečiva, chlebov, žemlí a pikantného pečiva . Všetky recepty s podrobným návodom, ako napredovať krok za krokom, doplnené fotografiami dôležitých fáz pracovného postupu.
Základy pečenia vám pomôžu najmä vtedy, ak máte málo skúseností: najdôležitejšie prísady na pečenie, formy a pomôcky, základný opis prípravy jednotlivých druhov cesta, krémov, poliev a glazúr.
Mimoriadny bonus pre celiatikov: v knihe nájdete veľa receptov na špeciality, ktoré možno upiecť bez lepku. Na bezlepkový variant receptu vás upozorní príslušný symbolu.
Originálny názov:
Ich helf Dir backenRok vydania:
2014Rozmer:
235×270 mmPočet strán:
240Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Ikar
Obchodný názov: IKAR, a.s.Adresa: Miletičova 23 821 09 Bratislava Slovenská republikaE-mail: ikar@ikar.sk