Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pracovný zošit k Čítanke pre 4. ročník základných škôl

Pracovný zošit k Čítanke pre 4. ročník je mimoriadne úspešnou pomôckou k pôvodnej Čítanke. Korešponduje s literárnymi...


🍎 Vypredané
2,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pracovný zošit k Čítanke pre 4. ročník je mimoriadne úspešnou pomôckou k pôvodnej Čítanke. Korešponduje s literárnymi ukážkami v Čítanke, ku ktorým prináša rôznorodé úlohy, tvorivé aktivity a problémové cvičenia.
Pracovné zošity k čítaniu sú navzájom úzko prepojené. Cieľavedome, v priebehu niekoľkých rokov, rozvíjajú pozitívny vzťah žiakov k literatúre. Učiteľ ich môže zaraďovať do vyučovania podľa individuálnych schopností detí, čo mu umožňuje viac pracovať s menej úspešnými žiakmi. Fakt, že ich vytvoril širší autorský kolektív odstránil riziko monotónnosti úloh. Naopak, výnimočný ohlas medzi učiteľskou verejnosťou potvrdzuje, že pracovné zošity významne prispievajú k odstráneniu jednotvárnosti vyučovania a sú žiakmi veľmi obľúbené.
Zadania a celkové obsahové zameranie pracovných zošitov je vekuprimerané. Obsah sa skladá z rôznych foriem rozvoja komunikačných zručností a rozvoja tvorivosti a samostatnosti, ktoré sa opiera najmä o detskú zvedavosť. Ide napríklad o tvorivé riešenia krížoviek, hru so slovami, vlastné literárne pokusy, obmeny záverov rozprávok, dopĺňanie veršov, hľadanie slov s rovnakým významom, pamäťové cvičenia či určovanie významu slov.
V pracovných zošitoch na čítanie pre 4. ročník ZŠ nájdete aj úlohy na utvrdzovanie a preverovanie nových vedomostí. Významnou mierou sa v nich uplatňujú medzipredmetové vzťahy, napr. s vlastivedou, matematikou či prírodovedou. Jedinečnou a v súčasnosti veľmi žiadanou zložkou sú úlohy na porozumenie textu, ale aj úlohy na sebahodnotenie.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788071589983 Rozmer: 210×296 mm Počet strán: 64 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách