Potravinové alergie sú celosvetovým problémom a môžu sa objaviť v akomkoľvek veku. Skorá diagnostika je veľmi dôležitá. Ako ich rozoznať, potvrdiť, liečiť, ako sa stravovať, prehľad základných i zriedkavých potravinových alergií a recepty, ktoré neohrozia vaše zdravie, to všetko v tejto knihe nájdete.
Podľa údajov Svetovej alergiologickej organizácie a Európskej akadémie alergie a klinickej imunológie trpí alergiou na potraviny len v Európe vyše 17 miliónov ľudí. Potravinové alergie sa nevyhýbajú ani našim deťom. Čo robiť, ak dieťa neprimerane zareaguje na novú či neznámu potravinu? Kedy vyhľadať lekára? Odpovede na tieto i ďalšie otázky, tiež recepty vhodné aj pre alergikov, vám prináša táto kniha.
Rok vydania:
2020Rozmer:
220×220 mmPočet strán:
148Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina
Ďalšie z kategórie Knihy o imunológii, virológii a epidemiológii