✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup
Chcete sa naučiť variť? A chcete to aj rýchlo? Nemáte ani tušenia, ako sa pripravujú krehké a chrumkavé pečené zemiaky alebo šťavnaté rybie filé? Táto knihy Vám zaručene pomôže. Nielenže pomôže: z jedného dňa na druhý sa zo začiatočníka stanete kuchárskym profíkom. Krok za krokom sa naučíte najpodstatnejšie veci o kuchyni, dokonca aj s mnohými obrázkami. Neobsahujú iba recepty, ale aj základné informácie o jednotlivých potravinách a postupoch úprav. Aby ste sa nenaučili iba rýchlo variť, ale mali z toho aj ozajstné potešenie.
Preklad Judita Melcerová
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2010ISBN:
9788055121925Rozmer:
230×240 mmPočet strán:
192Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina