Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tunel z kostí

Victoria SchwabSlovart (2021) • Séria Cassidy Blake (SK) • 2. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,95€
Zľava 25%
9,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Úspešná autorka mnohých bestsellerov Victoria Schwab nám ponúka úžasné hrôzostrašné dobrodružstvo ideálne pre každého milovníka fantasy.

V druhej časti mysterióznej série sa o Cassidy Blakovej sa Cass s rodičmi (a so svojím najlepším priateľom - duchom Jacobom) ocitne v Paríži, kde Blakovci nakrúcajú druhý diel televízneho seriálu o najstrašidelnejších miestach na svete. Bolo by fajn užívať si Paríž, croissanty a výhľad z Eiffelovky, keby pod mestom v hrôzostrašných katakombách nestriehlo nebezpečenstvo. Keď Cassidy náhodou prebudí silného poltergeista, na to, aby ho poslala ďalej, ako to robila s duchmi, uviaznutými za Oponou, jej doterajšie skúsenosti nestačia. Lenže času je málo a duch je čoraz silnejší a nebezpečnejší.

Ponorte sa spolu s ňou do sveta duchov, prízrakov a zjavení a odhaľte tajomné zákutia svetov, o ktorých ste nemali ani tušenia.

Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým mladým čitateľom, ktorí si obľúbili prvú časť série Cassidy Blake a majú radi dobrodružstvo, napätie a duchov.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Tunnel of Bones Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 11+ ISBN: 9788055647500 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 304 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách