Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dievča menom Willow 2: Šepot lesa

Sabine BohlmannStonožka (2023) • Séria Willow • 2. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 25%
9,69€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vydajte sa na ďalšiu výpravu do čarovného lesa a presvedčte sa, že láska a priateľstvo sa vyrovnajú aj najsilnejším kúzlam.

Štyri malé čarodejnice sa tešia na leto vo Willowinom magickom lese. Bezstarostné chvíle ohrozí rozhodnutie Valentininej mamy odsťahovať sa do Austrálie. Dievčatá sa tomu rozhodnú stoj čo stoj zabrániť. Ak by sa Valentinina mama ešte pred odchodom zaľúbila, všetko by ostalo po starom...
Pokus s nápojom lásky však zlyhá a zúfalým čarodejniciam sa kráti čas. Aby toho nebolo málo, Willow, Valentina, Gretchen a Lotti musia z lesa dostať troch chlapcov, ktorí si v ňom bez dovolenia stavajú prístrešok na strome. Napočudovanie, čarovný les týchto votrelcov nevyhnal. Naopak. Zdá sa, že im dokonca pomáha! Dievčatá musia túto záhadu bezpodmienečne rozlúštiť.

Pútavý rozprávkový príbeh popretkávaný nadprirodzenými schopnosťami a magickými zvieratami, ktoré deti učí, aké dôležité je ochraňovať prírodu a starať sa o ňu.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Ein Mädchen namens Willow 2 - Waldgeflüster Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 8+ ISBN: 9788055189345 Rozmer: 152×212 mm Počet strán: 272 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách