Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dievča menom Willow

Sabine BohlmannStonožka (2022) • Séria Willow • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 27%
9,40€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú objavovania, hľadania spriaznených duší a záchrany lesa a jeho obyvateľov

Jedenásťročná Willow žije so svojím otcom. Po rokoch cestovania po celom svete sa vracajú na miesto, kde prežila prvé štyri roky života. Tam sa dozvie, že teta Alwina jej zanechala zvláštne dedičstvo – malý les so záhadným domčekom plným neobyčajných vecí. Zakrátko zistí, že Alwina nebola obyčajná teta. Bola to mocná čarodejnica, ktorá jej okrem tajuplného lesa odkázala niečo oveľa výnimočnejšie – svoju čarodejnú moc.

Po počiatočnom zdráhaní sa Willow rozhodne, že toto neobyčajné dedičstvo prijme, a jej život sa od základov zmení. Pomocou vševediacej čarodejníckej knihy a verného zvieracieho sprievodcu lišiaka Rufusa krok za krokom preniká do tajov mágie a sveta kúziel.

Čaká ju však náročná úloha. Musí nájsť ďalšie tri dievčatá, ktoré majú podobný dar čarodejníctva a musí s nimi spojiť svoje magické schopnosti. Ak sa jej to nepodarí, jej čarovný les zmizne.

Fantastický príbeh popretkávaný mágiou a kúzlami, ktorý učí, aké dôležité je ochraňovať prírodu a starať sa o ňu.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Ein Mädchen namens Willow Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 8+ ISBN: 9788055184241 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách