Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nočný tieň + Prekliatie vlkov + Krvavá ruža (kolekcia) - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Andrea CremerIkar • Séria Nočný tieň • Edícia Kolekcia

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
39,70€
Zľava 45%
21,84€

Kolekcia obsahuje tituly: Nočný tieň, Prekliatie vlkov a Krvavá ruža!

Nočný tieň: Magický svet, ktorý vo svojom románe vytvorila americká autorka Andrea Cremerová, je krásny, ale aj nebezpečný. Má nemenné, prísne zákony a život sa odnepamäti riadi podľa nich. Dobro a zlo však zvádzajú nikdy sa nekončiaci boj. Ale čo ak sa svet Strážcov, bájnych bytostí, napoly ľudí, napoly vlkov, prepletie s osudmi obyčajných ľudí?

Prekliatie vlkov: Magický svet, ktorý vo svojom románe vytvorila americká autorka Andrea Cremerová, je krásny, ale aj nebezpečný. Má nemenné, prísne zákony a život sa odnepamäti riadi podľa nich. Dobro a zlo však zvádzajú nikdy sa nekončiaci boj... Koľko skúšok prežije láska? Keď sa Calla Torová preberie v dúpäti svojich zarytých nepriateľov Stopárov, nepochybuje, že jej dni sú spočítané.

Krvavá ruža: V záverečnom diele trilógie vojna medzi Ochrancami a Strážcami vrcholí, schyľuje sa k poslednej bitke medzi Potomkom – Shayom a Poslom – Bosquem. Predtým však musí Shay s pomocou Stopárov i Strážcov získať zvyšné tri kusy kríža symbolizujúce živly.

Rozmer: 150×235 mm Počet strán: 400+336+376 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách