Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mini Buggy

UGEARS (2020)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
11,90€
Zľava 30%
8,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vitajte v rozširujúcom sa vozovom parku v úžasnej kolekcii drevených mechanických modelov Ugears. Radi by sme Vám predstavili nový model Mini Buggy. Táto miniatúrna bugina s dunami je pripravená vziať vás na cestu.

Ak ste vo svete šikovných mechanizmov Ugears nováčikom, Mini Buggy je jedným z modelov, s ktorými chcete začať.
Neprepadne vám množstvo detailov, ako by mohli niektoré z našich modelov na pokročilejšej úrovni dosiahnuť, napriek tomu je montáž modelu Buggy zaujímavým a veľmi pútavým procesom.
K dispozícií je farebný návod, ktorý je súčasťou balenia, nie je však potrebné žiadne lepidlo ani ďalšie nástroje - všetko, čo potrebujete na montáž, je dodávané so sadou.

Mini Buggy je poháňaný gumovým motorom. Vďaka otvorenému dizajnu karosérie môžete vidieť pohyb prevodových stupňov a kolies v pracovnom motore. Stačí ho namotať, potiahnuť spínač na zadnej strane modelu a vaša bugina s dunami vyrazí vpred.
Alebo: môžete upraviť smer pohybu svojho malého vozidla otočením jeho predných kolies - ak chcete, urobte z neho kruhy naháňajúce chvost! Zatiaľ čo predné kolesá umožňujú, aby bol váš Buggy ovládateľný, zadné, jazdné a kolesá tiež poskytujú stabilitu. Zadné kolesá sú väčšie a majú gumové gumy, ktoré zaisťujú lepšiu trakciu povrchu a plynulejšiu jazdu.

Rovnako ako všetky modely Ugears je Mini Buggy vyrobený z prírodnej voňavej preglejky, ktorej kvalitu overujú európske laboratóriá.

Ak stále nie ste presvedčení, že Mini Buggy sa rovná vzrušujúcemu času, povedali by sme, že iba dvaja Mini Buggy dokážu poraziť to, koľko zábavy s týmto modelom môžete zažiť. Prečo? Vysvetlenie je veľmi jednoduché - dve Mini Buggy sú preteky!

Počet dielov: 80 kusov
Veľkosť modelu: 105 x 88 x 88 mm
Veľkosť balenia: 100 x 275 x 7 mm

Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie


Rok vydania: 2020 Rozmer: 100×275 mm

Zaradené v kategóriách