Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Betlehem – Nativity Scene

UGEARS (2020)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,90€
Zľava 26%
10,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Krásne vytvorený model Betlehema je poctou k Vianociam.


Tento model, ktorý nesie skutočného ducha najúžasnejšieho obdobia roka, je navrhnutý tak, aby vaše Vianoce skutočne ozvláštnil.

Takmer každá krajina, ktorá slávi Vianoce, má tradíciu v betleheme: expozície, v ktorej sa nachádza narodený Ježiško v stajni s Máriou, Jozefom, anjelom a tromi mudrcami. Na rôznych miestach a v rôznych prostrediach sa môže počet znakov a prístup k zdobeniu scény líšiť, čo ukazuje množstvo anjelov, pastierov, veľa drahých dekorácií atď.
Ugears vytvoril skromný a nežný dizajn implementovaný do dreva.

Z technického hľadiska je model betlehemu na jednoduchšej mechanickej a montážnej stránke zbierky Ugears. Keďže ide o jemný kúsok tradičného vianočného dekoru, model má napriek tomu základný prevodový mechanizmus, ktorý animuje určité prvky súpravy.
Mechanizmus spustíte manuálnym otáčaním ktoréhokoľvek zo vzájomne prepojených prevodových stupňov, ktoré uvidíte na bokoch a na vrchnej časti modelu. Takto sa bude pohybovať hviezda na streche stodoly a súčasne sa budú otáčať ozubené kolesá pomocou vyrezávaných vzorov a animovať pozadie scény.

3D puzzle Nativity Scene od spoločnosti Ugears je vyrobené z prvotriednej preglejky a je dodávané so všetkým, čo potrebujete k montáži: nie je potrebné žiadne lepidlo ani ďalšie nástroje. Detaily sú v drevených doskách vopred vyrezané presným laserom a miernym zatlačením vychádzajú z ich štrbín - k súprave je dodávaný špeciálny nástroj, ktorý vám pomôže s najmenšími bitmi.

Užite si čas s priateľmi a rodinou a vychutnajte si kúzlo Vianoc s modelom z dielne Ugears

Počet dielov: 59 kusov
Veľkosť modelu: 151 x 50 x 138 mm
Veľkosť balenia: 185 x 275 x 7 mm

Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie


Rok vydania: 2020 Rozmer: 185×275 mm

Zaradené v kategóriách