Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Doba jedová 2

Anna Strunecká, Jiří PatočkaPríroda (2020) • Séria Doba jedová • 2. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
13,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Visí nad nami azbestová hrozba? Prečo jeme jedovaté jedlá? Ako dlho dojčiť? Škodí hliník nášmu zdraviu alebo prospieva? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky inšpirované knihou Doba jedová autorov prof. Anny Struneckej a prof. Jiřího Patočku prináša aktualizovaná publikácia Doba jedová 2, ktorá ponúka pútavé čítanie o bežných nápojoch, nových typoch potravín aj o úskaliach a rizikách konzumácie sladkostí. Autori, odborníci na biochémiu, toxikológiu, neurofarmakológiu a biomedicínu, čitateľom zrozumiteľným a jasným spôsobom približujú najnovšie poznatky o rakovine a o chorobách z liečenia a vracajú sa aj k toľko diskutovanej otázke očkovania.

Po pravdivých informáciách túži stále viac ľudí, ktorí sa už nespoliehajú len na to, čo nám odporúčajú televízne reklamy, tlač a v mnohých prípadoch aj štátne orgány. Ak patríte k nim a hľadáte návod, ako sa orientovať v spleti rôznych a často si aj odporujúcich informácií, potom kniha Doba jedová 2 je pre vás tou správnou voľbou.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Doba jedová 2 Rok vydania: 2020 ISBN: 9788055173634 Rozmer: 147×204 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách