Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kroniky prachu

Lin RinaCooBoo SK (2021) • Séria Kroniky prachu • Edícia Kroniky prachu • 1. diel

🍌 Odosielame o 6 dní.
15,99€
Zľava 24%
12,20€

📚Prečítaná za 10,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Police v knižnici sú plné prachu, ale aj úžasných príbehov…

Šaty, plesy a hľadanie dokonalého manžela. Presne tak si Animantina matka predstavuje najbližšiu budúcnosť svojej dcéry. Lenže Animant tento svet pozlátka ani trochu nezaujíma. Zo všetkého najradšej sa pohybuje vo svete kníh a realitu sa snaží od seba odohnať čo najďalej pomocou ostrých rečí a sarkazmu. Až kým jej jedného dňa zaklope na dvere a ponúkne možnosť, ktorá jej život prevráti naruby.
Ponuke pracovať jeden mesiac v univerzitnej knižnici sa nedá odolať, a tak plná očakávaní opúšťa nudné provinčné mestečko a odchádza do Londýna. Obklopená toľkými knihami sa len ťažko dokáže sústrediť na svoje pracovné povinnosti. Navyše jej už i tak rozptýlenú pozornosť narúša vedúci knihovník - najprotivnejší muž na svete, s ktorým nie je ľahké vyjsť. Napriek tomu sa v nej začínajú prebúdzať city, ktoré nikdy predtým nepoznala. A ani tá najučenejšia kniha jej nedá odpoveď, ako si s nimi poradiť.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Animant Crumbs Staubchronik Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 14+ ISBN: 9788056621783 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 552 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, romantický

Zaradené v kategóriách