Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dážďovky


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,00€
Zľava 26%
9,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nové autorské leporelo určené pre viacero vekových kategórií, primárne však pre škôlkárov na cvičenie jemnej motoriky.

Príbeh o tom, ako žijú dážďovky a prečo sa vlastne nazývajú dážďovkami. Je vhodný na predčítanie pre najmenších a na rozvíjanie jemnej motoriky. Zároveň je knižka vhodná pre začínajúcich čitateľov. Pre viac informácií nakuknite dovnútra.

Vek:
0 – 1
3 – 6
6 – 8

Doplňujúce informácie

  • Prvky, ktoré knižka obsahuje sú inšpirované Montessori pomôckami a motorickými tabuľkami na rozvíjanie jemnej motoriky, správny ťah rukou a jej uvoľnenie potrebné pre ľahké písanie.
  • Najmenšie deti sa zoznámia s prvými písmenami a tvarmi, ktoré písmená obsahujú. Stačí prstom či dvoma jemne ťahať po dážďovkách, začať treba vždy vo vyznačenej bielej bodke. Ich povrch vytvára pri nadmernom tlaku určitý odpor.
  • Knižka je určená pre viaceré vekové kategórie: bábätká, ktoré vnímajú len čiernu a bielu farbu a obľubujú geometrické tvary či vzory. Deti od približne tretieho roku života, ktoré sa spontánne zaujímajú o písanie a čítanie. Väčšie deti predškolského až školského veku, ktoré už písanie cielene trénujú. Okrem toho je samotný príbeh vhodný pre začínajúcich čitateľov. Textu nie je veľa, a keď deti dokážu prečítať celú knižku dodá im to odvahu i motiváciu do ďalšieho čítania.
Dizajn Boris Meluš

Kniha získala Špeciálne uznanie v Národnej cene za dizajn, v kategórii knihy a publikácie.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 0-8 ISBN: 9788099954053 Rozmer: 210×160 mm Počet strán: 16 Väzba: leporelo Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách