Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Scrambler UGR-10 – sajdka

UGEARS (2020)

🍌 Odosielame o 11 dní.
36,90€
Zľava 35%
24,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Scrambler je založený na prototype motocykla s dvomi športovými vozidlami, ktorý je navrhnutý tak, aby jazdil po klzkých asfaltových diaľniciach aj po ťažkých cestách alebo prešiel do režimu Dirty Tracker. Originálne dvojšportové bicykle pochádzajú z rodiny takzvaných „scramblerov“ - ľahkých mestských motocyklov, ktoré pôvodne vyrábali spoločnosti Triumph a BSA už v 50. rokoch 20. storočia. Miešačky boli veľmi dobre prispôsobené na jazdu po nerovných cestách vďaka inteligentnému dizajnu zavesenia a vysoko namontovaným tlmičom. Rovnako ako skutočný bicykel, model je nielen rýchly, ale aj veľmi stabilný vďaka zaveseniu vidlice a kyvadla na predných aj zadných kolesách. Realistický retro dizajn je doplnený šikovnou imitáciou plne animovaného protikladného valcového motora.

Váš motocykel je poháňaný gumovým motorom spojeným s kolesami cez spojku pásu. Natahovací kľúč nájdete pod kapotou palivovej nádrže. Jedno vinutie naštartuje váš Scrambler do vzdialenosti 3 metrov. Otočte svoj bicykel otočením riadidiel v požadovanom smere - a priblížte sa k svojmu novému dobrodružstvu!

Ak plánujete zábavnú jazdu a máte dobrého priateľa, ktorý vás chce označiť, alebo patríte k ľuďom, ktorí majú vždy nejakú extra batožinu, váš Scrambler ponúka mimoriadne skvelú funkciu. Pohodlný a priestranný postranný vozík, ktorý má dostatok priestoru na prepravu drobných cestujúcich, množstva sladkostí, doručenia poznámok alebo iného malého nákladu, ako sú kancelárske sponky a iné kancelárske potreby. Svoj prívesný vozík môžete ľahko pripevniť alebo odstrániť.
Je čas otvoriť si garáž a zložiť svoj nový skvelý motocykel a zistiť, kam vás zavedie vaša fantázia! Užite si príjemnú a príjemnú cestu so Scramblerom UGR-10 od spoločnosti Ugears.

Počet dielov: 380 kusov
Veľkosť modelu: 220 x 160 x 115 mm
Veľkosť balenia: 378 x 170 x 270 mm

Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie



Rok vydania: 2020 Rozmer: 378×170 mm

Zaradené v kategóriách