Autor kuchárskej knihy Miloš Mikuš, ktorá nadväzuje na úspešnú Kuchárku v gatiach, vám ponúka nielen množstvo chutných receptov využívajúcich najmä sezónne suroviny, ale aj vysvetľuje, ako ich čo najlepšie zužitkovať a pritom zachovať ich nutričné a zdraviu prospešné vlastnosti. Je dôležité, aby sme vychádzali najmä z lokálnych surovín v čase ich hlavnej sezóny, pretože vtedy sú tieto potraviny a jedlo z nich uvarené pre náš organizmus najzdravšie. Pochutnajte si s nami na domácej údenej šunke, teľacích šnurovačkách s fazuľkam, rebarborovom koláči či iných dobrotách z tejto knihy.
Rok vydania:
2012Rozmer:
165×240 mmPočet strán:
320Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Príroda
Obchodný názov: Ikar, a.s. divízia PRÍRODAAdresa: Miletičova 23 821 09 Bratislava Slovenská republikaE-mail: ikar@ikar.sk