Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Macocha 2


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
5,00€

📚Prečítaná za 2,75€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pokračovanie neľahkých peripetií Edit, s ktorou sa život už od malička ani trochu nemaznal. A jej matka tiež nie. Materinskú lásku totiž zažívala len vo svojich snoch a predstavách. Drsný príbeh, inšpirovaný skutočnými udalosťami, o zlyhaniach, stratách a sklamaniach, ale tiež o neúnavnom hľadaní lásky.

Ak by vopred tušila, čo ju na danej ceste čaká, vydala by sa nejakou inou? A bola by druhá cesta jednoduchšia a prívetivejšia, alebo by bola tiež plná náročných skúšok a prekážok?

Edit je slobodnou matkou a snaží sa pretĺkať neúprosným životom, ako najlepšie vie, no nezriedka stráca pevnú pôdu pod nohami. Aj napriek jej mladému veku si už preskákala naozaj kadečím a nejeden raz sa ocitla na dne a musela začínať úplne od nuly. Je dokonca presvedčená o tom, že je prekliata. Teraz to už však nie je len o nej – pri svojich rozhodnutiach musí myslieť aj na milovanú dcérku, ktorá je pre ňu všetkým. No aj Edit je len človek, a ľudia robia chyby. Nemá šťastie na mužov a častokrát dopláca na svoju tvrdohlavú a dôverčivú, ba priam naivnú povahu. Je síce silná a len tak ľahko sa nevzdáva, ale keď dôjde do akejsi slepej uličky a je doslova zrazená k zemi, prepadne ju bezmocnosť a pomýšľa aj na najhoršie…

Nájde Edit ešte dôvod na radosť a dostatok síl odraziť sa znova od dna, alebo sa rozhodne pre krajný spôsob riešenia svojej beznádejnej situácie? Lebo ako sa hovorí – zúfalí ľudia robia zúfalé činy.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788099949042 Rozmer: 146×209 mm Počet strán: 252 Väzba: brožovaná Štýl: romantický, filozofický, duchovnýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách