Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LOVEnie (e-kniha)

Hľadá sa láska, zn. ASAP

EPUB MOBI Jan PotměšilMAFRA Slovakia (2020) • Edícia Filmovky

🌴 Okamžite na stiahnutie
7,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Svieži román, inšpirovaný filmovým príbehom

Ktoré dievča by nemalo rado svadby? Krásne biele šaty zo salónu, romantická atmosféra, svadobná torta na mieru, muž života po nevestinom boku. Teda – väčšina z nich.

Hlavnej hrdinke Eliške sa tá posledná časť veľmi nevydarila. Jej ženích totiž v rozhodujúcej chvíli povie „NIE“ a od oltára zbabelo utečie. To dokáže dievčaťu pokaziť nielen celú svadbu, ale aj život. Naviac, keď má hlavná hrdinka pocit, že jej uteká vlak. Má skoro 35, je „single“ a nemá kde bývať. Podľa kamarátky Peti jej pomôže len nová známosť a sex. Svet je predsa plný slobodných chlapov! Eliška je síce viac citlivejšia a kamarátkin prístup jej úplne nesedí, jej vlak však fakticky začína odchádzať a niekto ho musí chytiť. Je čas založiť si profil na zoznamke, a vrhnúť sa do randenia naslepo. Je čas začať LOVIŤ :-)

Romantická komédia LOVENIE, ktorej literárnu predlohu práve čítate sa dočkala novšieho spracovania. Aj keď dej kopíruje filmový príbeh, autor vložil do prepisu veľa nových vecí. Úplne nové kapitoly a viac prepracovaných dialógov, ktoré sa do filmu v závere už nezmestili...
Príbeh Lovenie je cestou za záchranu dvoch ľudí, ktorí sa navzájom zachránili v ten správny čas a ktorí si uvedomovali, že práca na ich záchrane sa spojením dvoch ciest nekončí. Lebo ľudský osud sa podobá na prácu záhradníka alebo včelára – ich práca nie je nikdy hotová. Stále treba kypriť, hnojiť, prikrmovať. Záhradku aj vzťah.
Samozrejme, že za zatvorenými dverami ich súkromia budú pokračovať všetky príbehy, ktorých hrdinovia sa budú hľadať a pretekať až do veku plného vrások. To je v poriadku. Príbeh víťazí aj tým, že včas príde do cieľa. Uzavrie cestu hľadania hlavnej hrdinky Elišky, ktorá síce na počiatku nemala svoj deň, ale dobehla si po životnú odmenu a získala si priaznivcov, ktorí ju milujú.

„Keď máte pocit, že strácate vlastnú identitu, pomôže známe miesto. Miesto, kde ste si na 100 istá, že ste ju ešte mali.“

Rok vydania: 2020 Počet strán: 280 Jazyk: slovenčinaŠtýl: erotický, romantický, humorný

Zaradené v kategóriách