Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

A ako Amálka R ako rozprávka

Šlabikárová knižka


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
23,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Šlabikárová knižka plná objavovania a fantázie. Určená všetkým zvedavým deťom, ktoré čítať ešte nevedia, ktoré sa čítať naučiť už chcú, aj pre tie, ktoré ju už samé prečítajú. Inovatívna detská knižká vytvára nový koncept učenia čítania.

Pomenovanie šlabikárová knižka vychádza z radenia písmen a tvorenia slov, ktoré pripomína tradičné šlabikáre. Inovatívnym spojením s detskou ilustrovanou knižkou vzniká nový koncept učenia čítania. Písmená sa stávajú súčasťou bežného života päťročného dievčatka Amálky a jej rodiny. Obsah tvoria príbehy obyčajných dní, ale každý je niečim zaujímavý. V každom sa dá niečo objaviť, naučiť sa, zasmiať. Práve v tom je čaro i posolstvo tejto detskej knižky. Vnímať svet okolo seba otvorenými očami, tešiť sa zo života, mať otvorenú myseľ, učiť sa a tvoriť.

Prvá šlabikárová knižka A AKO AMÁLKA R AKO ROZPRÁVKA podporuje vzťahové väzby v rodine, spája učenie so životom. Je interaktívnou knižkou v najlepšom zmysle slova. Patrí do rúk deťom i dospelým na spoločné čítanie. Podporuje prirodzenú detskú zvedavosť, zdravý zmysel pre humor a fantáziu. Posilňuje spoluprácu, vzájomnú úctu, rešpekt a dôveru. Rozvíja emocionálnu inteligenciu, komunikačné zručnosti, tvorivosť a kritické myslenie.

Knižka sa skladá z dvoch, vzájomne sa prelínajúcich častí. Čítankovej a šlabikárovej. Obe sú vysvetlené v úvode knihy. Čítankovú časť tvorí 37 motivačných dvojstrán, každá obsahuje krátky text s novým písmenom a k nemu celostranovú ilustráciu. Šlabikárovú časť tvorí 13 precvičovacích dvojstrán na čítanie slabík, slov, obrázkov a viet.

Texty, písané detsky zrozumiteľným spôsobom a ilustrácie s prepracovanými detailami tvoria spolu zmysluplný, pútavý a vtipný celok všetkých písmen abecedy. Je len na dospelom, ako využije potenciál, ktorý knižka ponúka.

Komu je šlabikárová knižka určená?
  • Rodičom na spoločné čítanie a učenie sa s deťmi v domácom vzdelávaní
  • Predškolákom, prvákom, druhákom ako doplnková čítanka
  • Predškolákom a prvákom na prázdninové čítanie
  • Deťom s narušenou schopnosťou komunikácie a špecifickými poruchami čítania
  • Učiteľom v predprimárnom a primárnom vzdelávaní ako tvorivá a inšpiratívna metodická príručka

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 5+ ISBN: 9788089703647 Rozmer: 220×300 mm Počet strán: 105 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách