Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Selah - Nechcená nevesta

Anna BrightCooBoo SK (2020) • Séria Selah • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,99€

📚Prečítaná za 7,14€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vydajte sa na neuveriteľne magickú a romantickú jazdu do neznámych prístavov s dedičkou trónu Selah hľadajúcou vysnívaného manžela. Podľahnite románu inšpirovanému najmilovanejšími rozprávkami a najsrdcervúcejšími príbehmi o strhujúcej láske.

Selah je jediná dcéra vládcu Potomacu a dobre vie, že jej povinnosťou je nájsť si partnera hodného zasadnúť na trón. Keď ju vysnívaný snúbenec ponižujúco odmietne, jej nevlastná matka vyrukuje s nepredstaviteľným riešením: prinúti Selah plaviť sa na druhý koniec Atlantiku, kde si má nájsť nového ženícha. Domov sa smie vrátiť len so snúbencom po boku. Selah na svojej púti zavíta do zámockých záhrad aj severských fjordov. Po celý čas ju bedlivo sleduje neviditeľné oko obávanej Imperije Jötne. Podpalubie Osudu však neukrýva len macochine intrigy... V stávke je oveľa viac ako to, či Selah nájde svoje šťastie.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Beholder Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 12+ ISBN: 9788056615423 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 392 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách