Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Motocykel

UGEARS (2019)

🍌 Odosielame o 14 dní.
32,90€
Zľava 36%
21,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pôvabný a odvážny, taký je váš nový model. Nesie skutočného ducha cesty. Kombinácia špičkového exteriéru a materiálov šetrných k životnému prostrediu robia model vítaným darčekom či už pre priateľa alebo obchodného partnera. Podrobný realistický dizajn zaručuje, že model sa stane úžasným doplnkom každého interéru.

Motocykel je poháňaný silným gumičkovým motorom, ktorý dokáže prejsť až 3 metre na jedno navitie. Energia produkovaná motorom sa prenáša páskou na mechanizmus pohonu. Konštrukcia motorky Vám umožňuje sledovať prácu mechanizmu vrátane pohyblivých piestov, ktoré vyzerajú úplne fascinujúco. Široké zadné koleso zaisťuje, že model je stabilný a neprevráti sa. Otočením riadidiel pohybujete motorkou v akomkoľvek smere, ktorý si vyberiete, aby ste si ešte viac užitli jazdu.

Motocykel nebol nikdy len prostriedkom prepravy; vždy bude predstavovať výzvu, rýchlosť a skutočnú slobodu. Vytvorte si ducha cesty svojimi vlastnými rukami. Držte sa riadítok a dýchajte vôňu cesty s novým modelom Motocyklov od firmy Ugears.

Balenie obsahuje: 189 častí.
Veľkosť modelu: 258x84x105 mm

Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie



Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 70051 Rozmer: 170×372 mm

Zaradené v kategóriách