Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Miško a Brumko idú do škôlky


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 28%
9,30€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Miško má tri roky a prvýkrát ide do škôlky. Pripravuje sa na to s rodičmi. Spoločne vyberajú batôžtek a dávajú dohromady potrebnú výbavu. Chlapček si do batôžka pribalí aj svojho najvernejšieho kamaráta – macka Brumka – a spolu sa vydajú do neznáma. Dozvedia sa, ako to vyzerá v triede, čo budú robiť, aké hry a aktivity ich čakajú. Miško má veľa otázok. Stretne v škôlke deti, ktoré už pozná? S čím mu pomôže pani učiteľka? A čo sa stane, keď z ničoho nič začne smútiť za mamou?

Táto kniha atraktívnym a bezpečným spôsobom pripravuje dieťa na vstup do vzdelávacieho procesu v materskej škole, pomáha mu porozumieť novej situácii a vyrovnať sa s úzkosťou. Milé ilustrácie zobrazujú vybraté momenty každodenného života v škôlke. Spoločné čítanie knižky sa tak môže stať námetom na rozhovor, vďaka ktorému bude dieťa pokojnejšie a nových kamarátov uvíta s radosťou.

Pre deti od 3 rokov.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Feluś i Gucio idą do przedszkola Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 3+ ISBN: 9788055167923 Rozmer: 205×250 mm Počet strán: 40 Väzba: leporelo Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách