Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Duchovné dary


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,00€
Zľava 13%
10,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dary Ducha Svätého sú Božou odpoveďou na temnotu našich čias. Dokážu presvedčiť aj ľudí so zlomeným či zatvrdnutým srdcom o tom, že Boh je skutočný, blízky a aktívne pôsobí v našom živote. Keď Duch Svätý rozlieva svoje dary medzi veriacich, spája kresťanov každej denominácie a tvorí z nich jedno Telo.

Randy Clark, medzinárodne pôsobiaci v službe uzdravenia, v spolupráci s uznávanou katolíckou biblistkou Mary Healy nám múdro a veľmi prakticky ukazujú, že dary Ducha sú určené všetkým veriacim. Autori nás prevádzajú biblickými textami, vysvetľujú problematické pasáže a poukazujú na nekonečnú rôznorodosť darov. Odhaľujú aj to, ako možno aktivovať dary vo svojom živote a používať ich pre dobro iných.

Kniha je vynikajúcim nástrojom na lepšie porozumenie samotného Ducha Svätého, toho, ako pôsobil v minulosti ale i v súčasnosti. Vďaka nej získate celistvý pohľad na dary Ducha či už po stránke teologickej, historickej či praktickej. Ak ste Duchu Svätému nerozumeli alebo ho chcete lepšie spoznať, určite siahnite po tomto titule.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788089959112 Rozmer: 152×230 mm Počet strán: 226 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách