Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Bludisko stratených duší

Je nebezpečné odomykať dvere do zabudnutej minulosti

Patricia GibneyIkar (2019) • Séria Inšpektorka Lottie Parkerová • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
15,90€

📚Prečítaná za 8,75€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V katedrále mesta Ragmullin nájdu zavraždenú ženu a o pár hodín nato muža obeseného na strome pred domom, v ktorom býva. Vyšetrovaním poveria inšpektorku Lottie Parkerovú. Obaja mŕtvi majú rovnaké, veľmi zvláštne tetovanie na vnútornej strane stehna. Je jasné, že ich niečo spája, ale čo to je? Inšpektorka sleduje niekoľko stôp, zakaždým však skončí v slepej uličke.
Pátranie ju napokon privedie do bývalého cirkevného sirotinca St Angela´s, ktorý zohral temnú úlohu aj v tragédii, čo postihla jej rodinu. Odrazu prípad, ktorý vyšetruje, dostane veľmi osobný charakter.
Inšpektorka zistí súvislosť medzi dvomi mŕtvymi v prípade, ktorý vyšetruje, a nevyriešenými vraždami spred mnohých rokov. Dokonca na vlastnú päsť navštívi Vatikán, kam ktosi v podzemnom archíve ukryl záznamy o záhadných úmrtiach chovancov.
Medzičasom však dôjde k ďalšej tragédii – dvaja chlapci sú nezvestní. Lottie Parkerová musí čo najrýchlejšie konať, kým vrah udrie znova, ale čo ak pri tom vystaví strašnému nebezpečenstvu aj vlastné deti?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Missing Ones Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055166407 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 528 Väzba: pevná Štýl: napínavý, mysteriózny, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách