Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prosím, neotvárať! 1 + 2 (kolekcia)

Hryzie! + Slizké!

Charlotte HabersackFragment (2019) • Edícia Kolekcie

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
19,98€
Zľava 15%
16,98€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kolekcia kníh pre všetkých chlapcov a dievčatá, ktorí milujú dobrodružstvo, nečakané prázdniny a… zubaté príšerky

Prosím, neotvárať! Hryzie!: Prosím, neotvárať! stojí na záhadnom balíčku, ktorý jedného dňa Nemovi odovzdá poštár. A Nemo ho práve preto otvorí… Ups! Hneď ako tak urobí, začnú sa diať neuveriteľné veci! Z balíčka vyskočí plyšiak, živý a neposedný rytier yeti menom Icy, a vonku začne snežiť – a to, prosím pekne, uprostred júna! Navyše, yeti začne rásť ako z vody a odrazu meria dva metre! Mesto prikryla vrstva snehu a ľadu, no Nemo je spotený ako myš. Dôvod je prostý: ako má, prepánajána, ukryť yetiho?! Napätie, záhada, zvláštne stvorenie, sila priateľstva – je tu všetko, a napriek tomu je tento príbeh úplne iný! Dokonalá kniha pre všetkých chlapcov a dievčatá, ktorí milujú dobrodružstvo, nečakané prázdniny a… zubaté príšerky.

Prosím, neotvárať! Slizké!: Prosím, neotvárať! stojí na záhadnom balíčku, ktorý Nemovi príde poštou. A on ho práve preto otvorí… Pred Nemovými dverami leží ďalší balíček. Len čo ho otvorí, on a jeho priatelia zistia, že Icy nebol poslednou zmiznutou hračkou. V škatuľke nájdu zelený sliz, ktorý rozpráva a je dosť šteklivý. Počasie sa okamžite zmení – začne pršať sliz! Navyše, ak kúsok slizkej zásielky rozotriete na pokožku, začnú sa diať neuveriteľné veci… Nemovi a Fredovi čoskoro chodí po rozume len jedno: možno sa stanú milionármi! Ale ako dostať príšerku domov? Prečítajte si druhú časť zo série Prosím, neotvárať! – plnej napätia, záhad a dobrodružstva!


Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 8+ Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 224+216 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách