Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

René, Richard, ja a Rudolf

Fero RajecFero Rajec (2019)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
6,66€
Zľava 5%
6,33€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Spisovateľ Fero Rajec, žijúci v Holíči, vydáva v týchto dňoch svoju najnovšiu knihu. Tentoraz tragikomický román zo súčasnosti s nevšedným názvom René, Richard, ja a Rudolf. Autor sa v uvedenom románe zameral na kvarteto hlavných spríbuznených postáv, ktoré poznačili ich vzájomné vzťahy, moc peňazí aj neodolateľná lákavá ponuka zo zahraničia. Okrem toho načrtol aj čistý život bez zhonu, zmätkov, šarvátok a pachtenia po mamone.

Vraví sa, že peniaze robia človeka iného. Predstavme si, o koľko by bol svet krajší, spokojnejší a šťastnejší, keby ich mal každý dostatok. Niektorí si denno denne nahovárajú, že majetky a peniaze nie sú všetko a že k šťastiu postačí aj láska. Ale peniaze majú obrovskú moc. Bez nich si v dnešnej modernej spoločnosti fungovanie nevieme predstaviť a ani nemôžeme. Nikto nevie odôvodniť, prečo je kvôli nim toľko sporov najmä v rodinných vzťahoch. Všetko sa točí okolo peňazí, ich množstva aj núdze o ne. Ľudia majú aj dve zamestnania. Peniaze im pribúdajú, ale čas ubúda. Tí, čo peniaze majú, kupujú si čas iných, aby sami mohli robiť to, čo ich živí, baví alebo čo chcú práve robiť, či nerobiť. Bohatstvo znamená voľnosť a slobodu.

O moci peňazí aj o inom sa čitatelia dočítajú v autorovej najnovšej románovej novele, ktorá je už jeho jedenástou knihou.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788057006145 Rozmer: 145×210 mm Počet strán: 199 Väzba: pevná Štýl: psychologický, tragický, humorný, filozofický, duchovnýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách