Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nové rodinné domy VIII

Predstavujeme Vám ôsme pokračovanie na trhu úspešnej publikácie. Redakčný, grafický i edičný koncept publikácie vychádza z...

Eurostav (2008) • Séria Nové rodinné domy • 8. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,70€

📚Prečítaná za 6,31€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Predstavujeme Vám ôsme pokračovanie na trhu úspešnej publikácie. Redakčný, grafický i edičný koncept publikácie vychádza z koncepcie doteraz vydaných siedmych pokračovaní. Publikácia obsahuje 11 recenzií aktuálnych rodinných domov, ktoré predstavujú výber architektonicky najkvalitnejších realizácií rodinných domov na Slovensku. Každému domu, predstavenému v knihe je venovaných 6 až 8 strán, pričom prezentácia okrem odbornej recenzie obsahuje základné údaje o stavbe, dokumentáciu projektu (pôdorysy, pohľady, situácia, rezy) a fotografie interiéru aj exteriéru domu.

V úvode knihy je už tradične publikovaná diskusia odborníkov, tentokrát na tému priestorových a iných kontextov tvorby rodinných domov. Diskusiu viedla Andrea Bacová, šéfredaktorka a zostavovateľka publikácie a účastníkmi boli architekti Zoran Michalčák, Róbert Špaček, Ľubica Koreňová, Oliver Sádovský, Irakli Eristavi a Martin Mašek. V závere publikácie je opäť bibliografický index architektov (ateliérov), ktorých realizácie domov sú v publikácii predstavené.

Kniha je určená tak širokej laickej ako aj odbornej verejnosti, súčasným a budúcim stavebníkom a investorom, ale veľmi radi po nej siahajú práve architekti a projektanti.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2008 ISBN: 9788089228171 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 102 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách