Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nájdi ju

Lisa GardnerIkar (2018) • Séria D. D. Warrenová • 8. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
14,90€

📚Prečítaná za 8,20€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Pred siedmimi rokmi bola Flora Danová len bezstarostná vysokoškoláčka. Nič na svete ju netrápilo, no potom ju počas bujarej zábavy cez jarné prázdniny uniesli a nasledujúcich 472 dní musela chtiac-nechtiac zisťovať, čo všetko človek ešte znesie.
Ako zázrakom tú hrôzu prežila a celých päť rokov pracovala na tom, aby sa dokázala vrátiť do obyčajného života. Pomáhal jej s tým špecialista FBI na prácu s obeťami Samuel Keynes. Matka ju nikdy neprestala mať rada, brat sa však desil toho, na čo sa v zajatí premenila. Stenu jej izby pokrývali fotografie dievčat, ktoré zmizli a už nikdy sa nevrátili.

Bostonskú detektívku D. D. Warrenovú privolajú na miesto činu s mŕtvym mužom a so spútanou nahou ženou, ktorá ho zabila. Dozvie sa, že Flora od svojho návratu do spoločnosti stihla podobne vytrestať troch ďalších mužov podozrivých z unášania mladých dievčat. Je to obeť alebo bojovníčka, ktorá berie spravodlivosť do vlastných rúk? O páchateľoch toho však vie veľa aj z vlastných skúseností, nemohla by byť preto kľúčom k nájdeniu študentky, ktorej únos otriasol celým mestom? Keď odrazu zmizne aj Flora, Warrenová si uvedomí, že tu ide o niečo ešte desivejšie. V meste je niekto oveľa nebezpečnejší a robí všetko pre to, aby sa Flora tentoraz už naozaj nevrátila domov.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Find Her Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055164168 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 416 Väzba: pevná Štýl: napínavý, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách