Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Manažment v pohostinstve a hotelierstve

Čitateľom predkladáme posledné dielo významného odborníka a špecialistu na pohostinstvo a hotelierstvo prof. Ing. Gustáva...

Gustáv SládekEpos (2007)

🍎 Vypredané
32,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Čitateľom predkladáme posledné dielo významného odborníka a špecialistu na pohostinstvo a hotelierstvo prof. Ing. Gustáva Sládka, DrSc., ktoré vytvoril tesne pred svojou smrťou na jar roku 2007.

Publikácia „Manažment v pohostinstve a hotelierstve“ je teda akýmsi odkazom autora pre odbornú verejnosť a podnikateľov pôsobiacich v oblasti ubytovacích a pohostinských služieb, ktorým zanechal súbornú príručku komplexne rozoberajúcu všetky aspekty podnikania v pohostinstve a hotelierstve - od právnej formy podniku, cez obstaranie ubytovacieho a pohostinského zariadenia, štandardy vybavenia interiérov, podnikový manažment, cenotvorbu, marketing, pracovnoprávne vzťahy a odmeňovanie až po zdaňovanie, efektívnosť a rentabilitu.

Publikáciu „Manažment v pohostinstve a hotelierstve“ možno oprávnene považovať za vrcholné dielo plodného autora a naslovovzatého odborníka, preto by nemala chýbať v knižnici manažérov a podnikateľov pôsobiacich vo sfére ubytovacích (hotelových) a pohostinských (reštauračných) služieb.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 8080577186 Rozmer: 145×215 mm Počet strán: 720 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách