Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Moderná biznis etiketa pre manažérov

Moderná biznis etiketa pre..2v - 280 otázok a odpovedí - Neopublic - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu matná - 148 str. -


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
6,60€
Zľava 24%
5,00€

📚Prečítaná za 3,63€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ak sa knižka rýchle vypredá, môže to mať dve príčiny: vytlačilo sa jej málo, alebo čitatelia ju považujú za užitočnú. Druhé vydanie, na želanie čitateľov rozšírené o dve kapitoly, sa pridržiava pôvodného zámeru. Poukazuje na skutočnosť, že biznis etiketa sa v školách nevyučuje, hoci je preukázané, že imidž spoločnosti, podniku či firmy dnes viac ako kedykoľvek predtým určuje správanie sa jeho pracovníkov. A to tak medzi sebou, ako aj voči zákazníkom či obchodným partnerom. Nie sú to len výrobky, alebo výkony, ktoré vytvárajú "tvár" podniku, ale čoraz viac ľudia.



Kto pravidlá biznis etikety neovláda, mal by sa ich doučiť. Vedieť sa primerane správať v každej situácii je profesionálne, nevyžaduje si mimoriadne náklady, no čoraz viac sa stáva kľúčom k úspechu.



V úvode knižky sa nachádza test, v ktorom čitateľ môže zistiť, či sa vie správať podľa pravidiel biznis etikety, či sa s istotou dokáže pohybovať na klzkom parkete obchodnej kultúry a či má jeho komunikácia s obchodnými partnermi, ako aj kolegami, požadovanú úroveň. Otázky a odpovede v knižke sú rozdelené do 25 kapitol.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788097046606 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 148 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách