Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prírodoveda pre štvrtákov (aitec offline)

metodické komentáre k Prírodovede pre štvrtákov


🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
36,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

aitec offline k pracovnej učebnici Prírodoveda pre štvrtákov prináša komplexnú pomôcku pre učiteľa.

Obsahuje: elektronické listovanie titulom Prírodoveda pre štvrtákov, metodické komentáre, návrhy prírprav na vyučovacie hodiny a multimediálne prezentácie priradené priamo k strane, rozširujúce a doplnkové úlohy k pracovnej učebnici, demonštračné videá alebo videonávody k pokusom, tlačiteľné prílohy a né.

Prezentácie sú vhodné na prácu na interaktívnej tabuli alebo na bielej tabuli s pomocou PC a dataprojektora. Plne korešpondujú s preberaným učivom a odrážajú zmeny v obsahu vzdelávania podľa iŠVP ISCED – 1 z roku 2015.

aitec offline k pracovnej učebnici Prírodoveda pre štvrtákov ušetrí učiteľovi množstvo času pri príprave na vyučovanie prírodovedy. Prezentácie je možné použiť ako doplnkové a rozširujúce učivo, resp. ako alternatívnu formu práce na vyučovacej hodine aj pri používaní iných základných učebníc prírodovedy. Titul je súčasťou prírodovednej série Prírodoveda pre tretiakov a Prírodoveda pre štvrtákov pre 1. stupeň základnych škôl učebníc autoriek Rút Dobišová Adame – Oľga Kováčiková.


Rok vydania: 2018 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách