Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zasnený Neznámy

Laini TaylorCooBoo SK (2019) • Séria Zasnený Neznámy • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,49€
Zľava 10%
14,84€

📚Prečítaná za 9,07€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jedna z piatich najlepších tínedžerských kníh roka 2018

Uprostred púšte leží mesto, kde sa ľudia boja strašnejších vecí, ako je smrť. Kedysi z neho prúdili karavány naložené bohatstvom do celého známeho sveta. Pred dvesto rokmi sa jeho brány náhle zavreli a nikto netuší prečo. A čo je horšie, v jedno zimné popoludnie celý svet zabudol jeho pravé meno. A tak ho všetci volajú Nárek. Lazlo Neznámy sníva o záhade strateného mesta. Ostatní sa mu posmievajú, že žije s hlavou v oblakoch.

Keď sa však legendárni bojovníci zo zabudnutého mesta zjavia pred bránami, Lazlov sen sa razom môže zmeniť v skutočnosť. Lenže prečo by si mali bojovníci vybrať práve jeho, aby zbavil ich mesto poslednej poškvrny? Veď je len sirota a pomocný knihovník. Lenže Lazlo strávil celý život zhromažďovaním všetkého, čo bolo kedy napísané o Náreku. Pozná príbehy, na ktoré sa dávno zabudlo, pozná minulosť, ktorá sa im vyparila a nebojí sa kráčať v ústrety budúcnosti, ktorej sa všetci obávajú. Nárek ťaží hlboká rana, ktorú v ľuďoch zanechali ich bohovia. A tí, ktorých všetci považujú za mŕtvych, ich po nociach mátajú, lebo zajtrajšky so sebou prinášajú len skazu.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Strange the Dreamer Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 11+ ISBN: 9788056611944 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 496 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, romantický

Zaradené v kategóriách