Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čerstvo a chutne od jari do zimy


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 29%
7,70€

📚Prečítaná za 6,00€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Keď nazriete do starých kuchárskych kníh, zistíte, že naši predkovia jedli vždy to, čo práve rástlo a zrelo. Bolo to zdravé (hoci v tom čase sa tým ľudia nezaoberali) a navyše hospodárne. Naše staré mamy varili z čerstvých surovín a čo nestihli zjesť, zavarili.
V súčasnosti, keď svet križujú kamióny a lietadlá, ktoré prevážajú potraviny na obrovské vzdialenosti, nielenže konzumujeme potraviny pochádzajúce z iných zemepisných šírok, ale navyše musia byť chemicky ošetrené, upravené, konzervované, prifarbené a chuťovo doladené, aby vydržali čerstvé, kým sa dostanú k zákazníkovi.
Skúste sa vrátiť k tradíciám a začnite sa stravovať v súlade s prírodou. Usilujte sa jesť sezónne a znovuobjavte tradičné druhy ovocia a zeleniny, na ktoré sa v priebehu rokov zabudlo, a ochutnajte napríklad kvaku, morušu či dulu. Uvidíte, že podľahnete ich čaru.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Čerstvě a chutně od jara do zimy Rok vydania: 2018 ISBN: 9788081427596 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 128 Väzba: pevná Štýl: zdravé, tradičnéJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách