Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Električka s nástupišťom

UGEARS (2018)

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
39,90€
Zľava 8%
36,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Model, ktorý si môžete vytvoriť svojimi vlastnými rukami, vidíte a cítite každú časť, každý pohyb dopravných prostriedkov, okolie. Hrajte sa a vytvárajte vlastné príbehy s ľuďmi, ktorí žijú v tomto meste. Každá časť má jedinečný dizajn a zaujímavé inžinierstvo.

Tento model pozostáva zo 14. častí.

Električka je vybavené horným pantografom na zvýšenie režimu jazdy a gombíkom na otváranie a zatváranie dverí. Zatvorte električku a pozorujte, či sa pohybuje po koľajniciach a vstupuje do depa. Po otočení otočného taniera o 180 stupňov sa sám posunie na koniec riadku. Nie je tam žiadna elektrická energia: len ozubené kolesá, kľučky, gumové pásy a veľa zábavy!
Električková zastávka na nástupišti s hodinami, lavicou, malými schodmi a kioskom Ticket. Schody sú odnímateľné a môžu byť umiestnené v ľubovoľnej časti plošiny.
Zastávka s bránou, kde električka jazdí a kde sa pripravuje na ďalšiu cestu podľa rozvrhu trasy. Zastávka je tiež vybavená gramofónom na otáčanie električky o 180 stupňov na ďalšiu cestu.
Mostík – prechod pre chodcov – je vytvorený v podobe oblúkov a nastavený cez koľaj. Môže sa tiež nachádzať na križovatke.
Koľaje s križovatkami
Zahnuté koľaje s križovatkami
Uličné lampy
Gentleman: VIP mechanického mesta. Výrobca, milionár, filantrop, miláčik médií a hrdina klebiet … alebo osoba z vášho príbehu ( fantázií sa medze nekladú)
Mladý vynálezca, ktorý číta noviny sediac na lavičke … alebo špión, agent … .. záleží na predstavivosti – hráte sa svoj vlastný príbeh
Krásny návštevník s malým psom … … alebo pekná žena vovašom príbehu
Predajca zmrzliny, ktorý sa schováva pred slnkom pod dáždnikom
Policajt na koni … alebo kovboj
Pracovník v továrni
Kamelot – predavač novín

Balenie obsahuje: 284 častí.
Veľkosť modelu: 900x180x120 mm

Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie


Rok vydania: 2018 Katalógové číslo: 70028 Rozmer: 375×138 mm

Zaradené v kategóriách