Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Žurnál - Polročník 01/2018 - diár

január - jún 2018

The Projekt (2017)

🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
18,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nové dostupné verzie diárov The Žurnál nájdeš TU.

The Žurnál je unikátny diár, ktorý namiesto “povinných” sekcií na úvod obsahuje namakanú osobnú víziu a prepája ju s každodenným plánovaním. Je to diár, kde nie je núdza o miesto na poznámky a kde spôsob vypĺňania určuje hlavne majiteľ.

Aká je ústredná myšlienka Žurnálu?
V celom Žurnáli komunikujeme najmä, že “Každý môže byť hrdinom” a “Je to len na tebe”. Takto jednoducho chceme podať individuálnu silu každého jedinca a našich užívateľov namotivovať k činom :)

Pre koho je Žurnál určený?
Našou cieľovou skupinou sú mladí ľudia (15-30 rokov), ktorí sa snažia nájsť v živote správnu cestu a často si nevedia uvedomiť, ktorým veciam by mali dať prednosť. Ich hľadanie končí mnohými chybami a tomu by sme so Žurnálom chceli zabrániť.

Aké sú hlavné benefity Žurnálu?
? Lepšie poznanie samého seba
? Lepšia organizácia času a menej stresu
? Spokojnejší život
? Určenie si priorít

Ako je Žurnál štruktúrovaný?
Náš diár, na rozdiel od ostatných, systematicky pristupuje ku plánovaniu aktivít, pričom všetko začína na úrovni sebareflexie (Kto som?), postupne prechádza k desaťročnej osobnej vízii a päťročnému plánu a nakoniec aj ročného, mesačného, týždenného a denného plánovania. Príklad sekcií si môžete pozrieť tu.

Ako sme odlíšili produkt od konkurencie?
Pri tvorbe The Žurnálu sme vychádzali z vlastnej skúsenosti s inými zápisníkmi a snažili sme sa poučiť z vecí, ktoré u nich nefungovali. V prvom rade sme chceli odstrániť zbytočný balast z úvodu, ktorý nás poriadne vytáčal (smiech).

Vznikla unikátna metóda, ktorá spája poznatky z akademických štúdií, ako aj odborníkov z oblasti osobnej produktivity a plánovania ako napr. Tim Ferriss, Leo Babauta, či Debbie Millman. Ich prístupy sme poctivo skúšali a testovali a vybrali sme z nich naozaj len to najlepšie. Takýto diár nenájdeš široko-ďaleko.

Žurnál je špecifický tiež svojou slovenskou lokalizáciou. Ako prvý denník pracuje výlučne s citátmi od slovenských autorov a predstavuje tiež unikátne ľubozvučné pojmy, napríklad Pondeľa, Polročnica či Mesačná mordovačka. Na naše prekvapenie naň ale výborne reagujú aj naši českí zákazníci :)

Čo dostane zákazník so zakúpením Žurnálu?
? The Žurnál
? Žurnálik: príručka ktorá vysvetľuje, ako vypĺňať jednotlivé "cvičenia" v Žurnáli
? Poznámky: príloha s čitými stranami, ktorá sa zmestí do zadnej priehradky Žurnálu

Rok vydania: 2017 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 248 Väzba: flexi Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách