Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Diár pre veriacu ženu 2024: Ďakujem


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
4,90€
Zľava 10%
4,41€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Krásny motivačný diár je skvelým spoločníkom vo všedných aj výnimočných dňoch. Už v predchádzajúcich rokoch si svojím kvalitným obsahom, vzhľadom aj spracovaním získal srdcia mnohých žien.
Tento diár odráža túžbu autoriek vytvoriť pre veriace ženy diár, ktorý pozdvihne dušu k Bohu, ale zároveň bude praktický. Je to výborný pomocník, zápisník aj láskavý sprievodca plný tipov, inšpiratívnych textov a zamyslení. Jeho samozrejmou súčasťou je prehľadný kalendár s vyznačenými cirkevnými sviatkami a s odkazmi na liturgické čítania daného dňa.

V roku 2024 je diár pozvaním k vďačnosti. Ako píšu autorky v jeho úvode: „Vďačnosť Ti zmení život. Ja viem, ja viem! Dnes je veľa tých, čo Ti sľubujú zmenu života. Nový produkt, o ktorom sa dozvedáš v reklame, alebo motivační rečníci, či taký alebo onaký zážitkový víkend. No o vďačnosti som úplne presvedčená… Budeme sa nesmierne tešiť, ak sa diár stane Tvojím spoločníkom, ak ho budeš nosiť so sebou každý deň a len čo Ti cinkne myšlienka, že chceš za niečo poďakovať, môžeš si to rovno zapísať. Ak každý deň nájdeš čo i len jeden dôvod na vďačnosť, už to je úžasné! Pozývame Ťa na túto dobrodružnú cestu objavovania a odkrývania toho, za čo môžeš byť vďačná.“

Diár pre veriacu ženu 2024 odporúčame aj ako výnimočný darček, ktorý skutočne poteší.

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 15+ Rozmer: 125×176 mm Počet strán: 216 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách