Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Žurnál - Bulleťák

Zmenšený Nápadník s dôrazom na Bullet Journalling

Žurnál (2021) • Edícia Žurnál • Séria Žurnál: ostatné zápisníky

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nemôžete spraviť zmenšený Nápadník, aby som mal/a niečo k môjmu Polročníku? Môžeme. A to by sme neboli my, aby sme si nepripravili nejaké prekvapenie. Zoznám sa s Bulleťákom. Poznámkovým blokom, ktorý má okrem Nápadníkovej časti aj predvyplnené sekcie pre Bullet Journalling.

Bulleťák je vlastne Nápadník, ktorý má oproti svojmu väčšiemu parťákovi dva podstatné rozdiely. Má veľkosť ako Polročník, Nedatovník alebo Ročník Plus. Takže spolu tvoria super kombo. Je prispôsobený na voľné písanie poznámok, ale pár strán je venovaných BuJo metóde.

Môžeš ho využiť na zapisovanie poznámok alebo nápadov. Prispôsob ho na svoj vlastný bullet journalling. Kresli si doň sketche, mockupy alebo myšlienkové mapy. Na úvod ťa čaká BuJo ťahák s najpoužívanejšími výrazmi metódy od Rydera Carrola. Hneď po tom je Index, Budúci výhľad a veľa bodkovaných strán na tvoje vlastné experimenty.

Ako by si mi opísal Žurnál, keď ho nemám v ruke?
Na rozdiel od iných lacných diárov, Žurnál nemá knižnú väzbu. Naša polomäkká diárová väzba umožňuje, že ho dokážeš v ruke ohnúť. A pohodlne
drží tvar. Talianska koženka je príjemná na dotyk. Diár má orezané rohy, takže sa strany dobre obracajú. Pri písaní drží Žurnál otvorený a nezatvára sa. Snažíme sa, aby bolo písanie zážitkom. Preto má papier najvyšší možný volumen, takže nepresvitá ani pri písaní perami, versatilkami či Stabilo
markermi. Krása je v detaile. Vonkajšia lacetka vydrží aj hrubšie zaobchádzanie. Dve záložky použiješ tak, aby si sa v ňom nestratil. A hrubá zadná kapsa pojme ešte viac vkladačiek.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 7895547937284 Rozmer: 130×210 mm Väzba: flexi Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách