Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Chcem nájsť pokoj

Cítite sa vystresovaní? Preťažení? Trpíte úzkosťou? Upokojte sa! Ľudia sa čoraz väčšmi usilujú byť aktívni 24 hodín denne a...

Harriet GriffeyIkar (2017)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,90€

📚Prečítaná za 5,79€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cítite sa vystresovaní? Preťažení? Trpíte úzkosťou? Upokojte sa!
Ľudia sa čoraz väčšmi usilujú byť aktívni 24 hodín denne a 7 dní v týždni, často si však nenájdu chvíľu na utíšenie. Kniha Chcem nájsť pokoj vám poradí, ako si môžete vyhradiť čas na oddych a vymaniť sa z každodenného kolotoča.
Ak budete žiť v prítomnosti a všímavejšie, výrazne sa to prejaví na vašom zdraví, vzťahoch i spôsobe, akým pristupujete k životu a práci. Ak pochopíte, že ľudské telo je schopné zmierniť tempo a upokojiť sa, a budete to aj prakticky využívať, pocítite zásadný rozdiel.
Malé kroky vedú k veľkým zmenám.
V knihe Chcem nájsť pokoj nájdete inovatívne a praktické riešenia týkajúce sa spojenia medzi telom a mysľou, dychových metód aj jednoduchých vizualizačných a meditačných praktík. Dozviete sa v nej, ako vniesť pokoj do školských, pracovných a osobných vzťahov, aby ste sa zbavili stresu, upriamili pozornosť na pozitívne zážitky a pri dosahovaní väčších úspechov vyvíjali menšie úsilie.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788055156446 Rozmer: 127×162 mm Počet strán: 144 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách