Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Manažment rizika v podniku


🍎 Vypredané
19,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vo vysokoškolskej učebnici Manažment rizika v podniku je spracovaná problematika manažmentu rizika v podniku so zameraním na riziká ohrozujúce všetky jeho podnikateľské aktivity a ciele. V predkladanej publikácii sa okrem riešenia hrozieb pre podnik a podnikanie zameriavame aj na využívanie príležitosti, keďže jednou zo základných charakteristík podnikania je dosahovanie zisku. V úvodnej časti je popísaná problematika manažmentu rizika z pohľadu možných prístupov a etáp procesu manažmentu rizika. Ďalšia samostatná časť je zameraná na manažment rizika v projektoch, pretože táto oblasť podnikateľských aktivít je jedna z najrizikovejších. V tretej časti je rozpracovaná problematika krízového manažmentu v podniku z pohľadu procesu a metód. Štvrtá časť je venovaná systémom včasného varovania a metódam využiteľných v tejto oblasti.

Súčasťou vysokoškolskej učebnice sú skriptá Manažment rizika v podniku - praktikum, priložené na CD, kde sú v prehľadnej forme spracované metódy využiteľné v jednotlivých etapách manažmentu rizika v podniku, resp. projektu.

Recenzie a kritiky

Príloha: CD Rok vydania: 2012 ISBN: 9788055404592 Rozmer: 175×250 mm Počet strán: 226 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách